Hos Elkursus.dk er kvaliteten i fokus.

Vi kender branchens udfordringer og ved, hvordan du håndterer dem bedst.

Kvalitet og sikkerhed er nøglebegreber i vores verden – både som el-installatører og som kursusledere. Du kan derfor roligt have høje forventninger til udbyttet af vores kurser.

Vi mener, at dine folk lærer bedst hjemme i virksomheden med deres eget værktøj i hånden.

Vi er:

Jakob Steinaa, underviser

El-installatør AK. Førstehjælpsinstruktør. Lead-auditor.

Jakob har siden 2007 rejst landet rundt med en ny indgangsvinkel til L-AUS kurset samt en munter og praktisk tilgang til lovtekster generelt. Kernekompetencerne dækker Stærkstrømsbekendtgørelsen, lavspændingstavler samt SKS/KLS.

 

Johnny Ingvorsen, underviser

El-installatør AK. Førstehjælpsinstruktør.

Johnny har med efterhånden en del års erfaring på bagen, takket være en formidabel formidlingsevne og en god portion humor, opbygget en fornuftig kundekreds. Kernekompetencerne er her Stærkstrømsbekendtgørelsen, energioptimering, termografering samt undervisning på engelsk.

 

Peter Lyhne, underviser

Elektriker. Førstehjælpsinstruktør.

Peter er klassens glade dreng. Efter en årrække med forskellige el-opgaver ville Peter prøve noget nyt og rollen som formidler udfylder han til fulde. Peter kaster sig hovedkuls ud i problemstillingerne og ender gerne på toppen med et smil på læben. Kernekompetencerne dækker Stærkstrømsbekendtgørelsen, el-skader samt KLS og undervisning på engelsk.

 

Jann Buchardt, underviser

Elektriker. Arbejdsmiljøkoordinator. Førstehjælpsinstruktør.

Jann har en fortid som sikrings- og netværkskonsulent og har arbejdet såvel som projekterende og som udførende part. Ydermere har Jann været én af drivkrafterne bag at få sat arbejdsmiljøet i fokus på blandt andet Roskildefestivalen. Kernekompetencerne dækker Stærkstrømsbekendtgørelsen, arbejdsmiljø samt salgsteknik.

 

Iben Kim Jakobsen, uddannelseskonsulent

Tovholder. Blæksprutte.

Iben har igennem mange år planlagt efteruddannelse for et hav af virksomheder. Hun har en god forståelse for faget og i særdeleshed en evne til at få uddannelsesforløb til at køre på skinner. Iben står for kontakten med virksomhederne samt planlægning af alt det praktiske.