Generel info

Alle kurser er inklusiv forplejning og du får naturligvis kursusbevis efterfølgende.

Tilmeldinger kan omkostningsfrit annulleres indtil 14 dage før kursusstart. Derefter opkræves den fulde deltagerpris.

 

Vidste du at vi er de eneste i landet der afholder både L-AUS og 1.hjælp med praktiske øvelser på kun en halv dag?

Kurset afholdes næste gang:

mandag den 12. juni fra kl. 08:00 – 12:00 i Farum

Prisen er 1.095 ,- pr. deltager. Kurset kan kombineres med måleteknik for i alt 1.795,- pr. deltager.
I forlængelse af vores L-AUS kurser tager vi et kig på hvorfor man ikke behøver at måle kortslutningsniveauet hver gang, hvorfor man ikke behøver at gøre det besværligt at måle jordforbindelser, samt hvor mange målinger man egentlig skal lave på en fejlstrømsafbryder. Tag din egen installationstester med og så gennemgår vi sammen hvad den kan og hvad du har behov for.

Kurset afholdes næste gang:

mandag den 12. juni fra kl. 11:30 – 15:00 i Farum

Prisen er 1.095 ,- pr. deltager. Kurset kan kombineres med L-AUS for i alt 1.795,- pr. deltager.
Hvor meget kommer den nye SB til at ændre? Hvad betyder det at arbejde efter en standard? Hvor mange af de nye regler kender vi fra tidligere? Hvor mange af ændringerne betyder noget for min hverdag? Afløseren til vores nuværende stærkstrømsbekendtgørelse træder i kraft pr. 1. juli 2017 og vi skal naturligvis nok hjælpe dig igennem - uden at male fanden på væggen og uden at gøre tingene mere besværlige end de behøver at være. Vi bruger en dag på at give dig det store overblik, så du kan se hvordan ændringerne kommer til at influere på din hverdag.

Kurset afholdes næste gang:

onsdag den 31. maj fra kl. 08:00 – 15:00 i Farum

Prisen er 1.795 ,- pr. deltager.
Har du behov for at blive klogere på tavler, maskiner, arbejdsmiljø mv. så har vi desværre ingen åbne kurser på tapetet, men kontakt os og hør om mulighederne for at få dit eget kursus med netop det indhold du har behov for.

Kurset afholdes næste gang:

Hvis du én gang for alle vil have styr på installationer i boligen, så afholder vi en række intensiv seancer for 4-6 deltagere. Kurset er for alle, men især tænkt for de der har svært ved at passe kurser ind i en ellers travl hverdag. Så kurset afholdes fra kl. 16-20! Vi starter i gravstenen og slutter med badeværelsesventilatoren og spot-installationen. - og vi skeler naturligvis til de nye regler i installationsbekendtgørelsen! Kurset indeholder en gennemgang af: - nye og eksisterende installationer - op- og ombygning af tavler - hvor mange stikkontakter skal der egentlig være - også i køkkenet? - installationer på badeværelser - områdeafgrænsning - spot-installationer - materialevalg og installationspraksis - beskyttelsesleder i eksisterende installationer - hvornår skal den fremføres? - klemlisteinstallationer - hvad må man? - dimensionering af installationer - efter installationsbekendtgørelsen - tilslutning af brugsgenstande Der kommer løbende datoer i takt med at holdet bliver fyldt.

Kurset afholdes næste gang:

tirsdag den 14. marts fra kl. 16:00 – 20:00 i Esbjerg

torsdag den 16. marts fra kl. 16:00 – 20:00 i København

Prisen er 1.895 ,- pr. deltager.